uppdatering

Åsa har upplyst mig om att jag tydligen sprang runt i bara leggings och bh på våran balkong i går och skrek på en kille (Nay) som spelade något bollspel på parkeringen med massa andra killar.

Jag skäms.

Aldrig mer whiskey.

I alla fall inte i den mängden.


Sett från den andra sidan

Kan någon ge mig mitt minne tillbaka?

Efter att ha stigit upp ur sängen insåg jag snabbt att jag fortfarande är rejält påverkad från gårdagen med tanke på att jag inte kan gå som vanligt. den observationen har lett till att jag inte kan gå ner och hämta vatten i receptionen, för där sitter vakten. Detta har lett till att jag nu sitter med århudradets salivbrist och dricker vattnet från mina nudlar.

Är detta smällen man får ta när man börjat dricka whiskey kl 5 på dagen sedan fortsatt dricka non-stop till 1 på natten?

Skulle tro det.

Min ursprungliga plan i går var att hänga vid poolen ett tag och sedan plugga. Något gick snett. Istället blev det whiskey-fall ner i min strupe och dans på hög/låg (?) nivå halva dagen. 
När jag väl kom fram till i att det började bli sängdags, blev det samtal till sverige i stället med åsa. Det är här mitt minne tryter som mest. Vad sas egentligen? Eller var det mest osammanhängade svammel från min sida?

i dag ska jag nog umgås med don-don, det ser jag framemot. Men först måste jag införskaffa vatten, för nu är nudlarna och nudelvattnet slut och jag har fortfarande salivbrist. Hm... ska nog först be en bön till gud om att jag inte ska ramla, tappa något eller yttra mig något om att jag var/är full till vakten därnere. det skulle va pinsamt. då ses vi snabbare än väntat mina vänner. Typ i morgon.

I dag fyller min syster 25! GRATTIS!!!

Puss/ Rabbit


wtf?

våra lägenhetskompisar har lyssnat på "I just want to thank you my lord", "I'll come and pray now and give it all to you" och "Jesus is my savior and friend" på högsta volym i dag, jag funderar på att sätta på I got erection med turbonegro. läre ge dem en chock för livet. någon som har bergssprängare i närheten?

Ha en bra alla hjärtansdag folket!
puss /RRRRRRRRRRabbit


taalat

tror den här karln förtjänar ett eget inlägg faktiskt.

sms från taalat:
but y know y are so sweet, it's truth.

jag:
haha i don't really know how or what to answer to that. but thank you, :)

taalat:
Y already answer. And it was cool answer. I will go to gym at 1 o'clock y wanna join me to have nice musceles for your Tatu.

jag:
haha no, but thanks anyway i am about to sleep since i have to get up early.

Hm, kanske jag ska berätta för honom att jag inte gillar killar med muskler (han är inte långt i från att va en biff) utan smala, korta killar med hår på öronen? Vad tror ni?

hahahahahahahaha.

Puss karin aka rabbit

Wash your name?

Tänkte på en sak i dag. "Mitt liv det är så orättvist, för jag, jag blir aldrig kung". - det är tamigfan sant det.


Jag saknar snus så jag kan dö. Snusar numera något från en silvrig påse som ser ut som bark och smakar mint. Eller den som ser ut som grus blandat med glasfiber, lägger sig överallt i munnen och kommer från en pytteliten burk. Man upptäcker många nya spännande saker utomlands. Frågan är ju bara hur olagligt detta är då killarna som jag fick det ifrån sa "du får ABSOLUT INTE visa detta på jobbet!" och jag kan tydligen inte köpa det själv, utan de skulle fixa... Men ni behöver ej vara orolig, det är 100% tobak enligt förpackningen.


En annan sak jag saknar är backhoppningen, min andra hälft. Beroendet stillas ju inte av att bara se resultaten heller precis. Jag vill se kött, blod och fart! Ge mig eurosport. (kicki får man be om några uppdateringar?) På tal om backhoppning förresten, don-don frågade vilken som var min favoritsport, svarade då skijumping. Han missuppfattade allt och tror nu att min favoritsport som jag "utövar" varje helg är helt enkelt att hoppa. Upp och ner. Vet inte riktigt vad jag väntade mig, försökte förklara vad ishockey var med, och fick ungefär liknade resultat.


Våran helg har varit lugn och trevlig. Hängt vid poolen på tak terrassen, vart vid dubai creek på honungs festival, åkt pariserhjulet och ridit på en kamel. Ja ni hörde rätt, jag och åsa har ridit på en kamel. Kan vara ett av 2009 års händelser. Nog för att den var lika tam som jag känner min egen mage och innan vi åker hem kanske vi borde försöka rida på en vild kamel. Frågan är dock hur det skulle gå till. Återkommer till det efter ett tags funderande.


När jag äntligen har blivit (så gott som) av med den 40åriga säkerhetsvakten verkar jag nu ha fått en spinkig, aslång indier med gul/brun spräckliga tänder efter mig. Vart jag än har varit i dag har han varit där, suttit bredvid mig på bussen och gjort en hel del försök till djupa samtal. Var kanske lite väl närgången i morse, då det slutade med att jag satt tryckt i mot väggen. Tack gode gud för min ipod.


En sak knäckte mig lite i dag dock. Abraham som jag jobbar med, kan vara världens gulligaste och snällaste kille. Han är 33 år, gift och har 2 barn, men han och hans fru bor i Dubai och hans 3 och 5 åriga barn bor på filipinerna med hans föräldrar. På grund av att det inte finns några jobb på filipinerna så bor de här och skickar hem pengar till dem. Abraham berättade idag att han inte har sett sina barn på 3 år och när han pratat med dem över Internet med webcam har dem sagt, daddy can't you come home? (mm) Och han berättade att då brukade han börja grina. Usch jag tycker så synd om honom. Och det syntes så väl att han blev ledsen av att bara prata om det med mig.

Det är inte rättvist. Få saker är väl det här i livet, men det är hemskt att se det så nära.


Pussar/Rabbit


Karin har börjat knarka, lr nått?!

Saker som verkligen får mig att tro detta:

1


Hände nått galet kul inatt, karin var helt knäpp. vi hade släckt och varit tysta över en timma när detta händer:

*: Karin

-: Åsa


* mummel mummel

- va sa du?

* maskeradkläder eller finklädda?
-va? va menar du?
*ja men på brännbollsyran!!!
- va ja fattar inte?!
* men vi har ju diskuterat detta i nästan två timmar ju!! (arg röst)
- haha va? ja tror att du drömt
*NÄ!!! du har ju surrat som fan å ja har velat sova!!! (ännu argare)
- hahaha

Så alltså har karin drömt att ja har surrat som fan å hon har blivit arg..sen ngt om finkläder och maskeradkläder... var iaf så sjuk kul!!!

2

Vi känner ju alla karin, karin som älskar byxor och convers. men nu har det hänt, idag så sa hon att hon VILL(!!!!!) bära klänning! vad hände? och nu tror ni ju säkert att ja surrar om en strandklänning lr liknande, men nä, en finklänning i siden. vart är världen påväg?


3

Hon städar och idag stängde hon av väckarklockan innan den ringde!!! de kan ju aldrig ha hänt förr.


4

Hon äter numera fisk och skaldjur.


5

Tjejjen som är såå anti tabletter i alla dess former har ju knaprat alvedon, ipren, resorb och c-vitamin dagarna i ända. hon som har vägrat fast hon vart sjuk! hahaha så lätt smittade jag av mig:P


/LD


Upprörd i Dubai

Livet  här borta rullar på bra. Jobbar, sover och har det underbart kul:). Jag och kaninen borde dock ta tag i vårat projektarbete ordentligt, har ju ändrat oss några gånger om vad det egentligen ska handla om..

Denna dag har varit min värsta dag här borta(går dock kanske inta att mäta med karins gårgdag).Men, den började med ett anfall av en kackerlacka som hoppade på mig i omklädningsrummet när jag skulle ta ner mina skor. senare under dagen får ja ett sms av min kära Linn som berättar att examensmiddagen är under brännbollsyran!!!!!!! Jag får ett lätt utbrott och ringer till Linn, skrämmer nog några på jobbet när ja står och skriker och svär på svenska, dom stackarna såg helt förskräkta ut och frågade lite försiktigt om allt var bra. men nej, allt är inte bra! Sprang till Karin som stod i lugn och ro med sin sushi och berättade nyheten, hon tog det ungefär lika bra som jag. Det går inte, det får inte vara på samma dag för vi och "familjen" har ju storslagna planer för yran. DRA EN GRÄNS för samma datum. Sen så har jobbet varit riktigt tråkigt idag... sjukt lungt.

Har sakt det förr och säger det igen, killarna här är inte som alla andra. Mohammed lr Mahammud som han egentligen heter ringer fortfarande varje dag, ofta flera gånger. Svarar man inte ringer han tills man gör de. Karins Tallat ändrar personlighet varje dag.(karin förnekar dock att han är hennes, att hon är hans) det finns lika lite ett dom som det finns ett vi med mohammed.

Har träffat några helt fantastiska människor. "familjen", ni skulle älska dom!

Fått konstiga frågor om svenskar och sex, och även blivit frågad om ja skulle vilja ta en 28år gammal man från nepals oskulld?! svaret i mitt huvud: NEJ för faaaan, gammal och hårig, drar en till gräns. (Karin har dock glömt nämna i bloggen att hennes älskade indones har hår på öronen!!!(nya mc fluff lr?), så detta skulle ju kanske va något för henne?! va säger du gumman?;P) mitt svar på frågon blev att svenskar bara har sex med folk vi är kära i, inga one night stands förekommer i våran värld. lr hur "familjen"?;P

På torsdag är det dags för sjukhuset igen...jag vill inte!!!! inga mer sprutor!

Förlåt Emelie och Linn att vi gjorde slut över telefonen, vi vet att det är fegt, men känns som att de skulle bli lite dyrt me biljetter hem:P



Puss


/LD



En galen helg!

Två lediga dagar i dubai har resulterat i årets jävla träningsvärk,en del sol och massa whiskey. Torsdag kväll när vi slutade så blev det fest med våra vänner från Nepal, självklar bestod kvällen av whiskey och dans. Karin håller nu mera i danslektioner, i gengäld ska Pradip lära oss dansa indisk dans;P. Kvällen avslutades med att fyra stycken lätt påverkade människor hoppade i poolen runt fyra tiden, gissa vilka två av dom var? 

Fredag morgon och vi var trötta!!! HR killen ringer och väcker oss för vi ska ju ut i öknen med han å några av hans vänner. De hämtade upp oss vid hotellet och vi upptäcker fort att han som kör röker något mycket speciellt, en slags mini pipa med pulver taget från en burk som han sedan röker 2 bloss på. knark?

dem 2 killar vi möter upp på plats, är sådana som i vanliga fall springer runt i sheik dräkter, så det var rätt kul att se dem i världens crosskläder. dem körde som galningar, åsa flög som en vante med benen uppe i luften åtskilliga gånger. (såg mycket roligt ut bakifrån) 

Vi var ute i öknen och körde runt i 7 timmar, vi såg KAMELER som var ute och tog en promenad, utan ägare (alltså vilda!).
Avslutade kvällen med mat och magdans i ett camp i öknen. 

Lördag: Vi hamnade på stranden efter en del om och men, solade och karin och jenny badade och fick några araber efter sig. tuff som jenny är sa hon till dem. Fuck off, we do NOT want to talk with you, leave us alone! och de säger tillbaka russian? idioter.
vi hamande sedan hemma hos Hr killen (som vi nu vet heter wayed- eller liknande) och tittade på wanted, åsa drack whiskey och sedan blev det libanesisk mat på Al Mallah. trevligt värre.
kom hem, gick och lade oss och det hela slutade med att vi hamnade på fest hos pradip med whiskey och coca cola igen. vi har nu spikat danslektionerna till torsdag kväll runt 1 på natten i vårat rum.

bilder kommer från helgen. =)
puss åsa och karin

Helvetesdag!

Som min kära vän Hibben är mycket medveten om, så kan jag ibland ha sådana dagar då allting går käpprätt åt helvete. I dag var en sådan dag.


Det hela började med att jag sov över, vakande 2 minuter innan bussen gick. Så med en jävla rivstart som jag knappt minns, kutade jag ner till bussen med skorna oknytna, tjocktröjan ut och in och håret åt exakt alla håll. Lyckades dock få med mig min påse med kockskorna, namnbrickan och kockknapparna- det enda viktiga jag verkligen behövde få med mig idag.

Satte i linserna på bussen och kände mig allmänt jävlig.


Väl framme på jobbet hade jag 15 minuter på mig att byta om, stämpla in och äta frukost. Det gick inte riktigt som planerat. Glömde pås-jäveln på bussen med skorna (osv). kutade tillbaka till bussen och upptäckte att den redan försvunnit. Någon främmade, men trevlig man, hjälpte mig och jag var fortfarande i något slags sovande tillstånd. Lyckades hamna hos säkerhetsvakten som ringde runt till allt och alla och efter en låååååång stund blev det klart att jag skulle få mina grejor kl 13 när bussen kom tillbaka.


Sprang och bytte om, hade mina converse skor i köket i dag. Stötte på Jun som jag jobbar med när jag i all hast skulle springa upp igen för att stämpla in. Synen av mig läre ha varit rätt kul då jag knappt knäppt skjortan, håret (afro) utsläppt med kockmössan på bakochfram.

Och i farten försökte knäppa de få knappar jag lyckats skrapa ihop och sätta på mig förklädet samtidigt som håret var överallt. Skrek till Jun att förlåt för att jag är sen, han skratta och sa att det var lugnt.


Väl uppe i köket berättade jag för Jun om min start på dagen, öppnar då samtidigt kylskåpet och PANG faller en kastrull med 5-7 liter teriaky sås ner på golvet och bildar ett hav.

Redan här var jag beredd att ge upp dagen.


Men nej, tro inte att dagen är slut. Någon timme senare kommer min favorit säkerhetsvakten Hussain på 40år och förpestar min dag med orden, jag mår inge bra för jag saknar dig. (uuuuuuuuuuuh)

Var precis på väg att be honom dra åt helvete (i huvudet i alla fall) då en annan kock dyker upp och Hussain försvann.


När det äntligen var lunch och jag skulle hämta mina kockskor, så nääe, de fanns inte. Killen såg ut som ett ufo och idiotförklarade mig. Senare fick jag dock veta att mina skor var tillbaka där jag bor och jag kunde hämta dem när jag kom hem.

Sen kom äntligen Don-don och rikrik till jobbet och jag kände mig genast lyckligare. Dock hade don-don någon slags plan om att han inte skulle prata så mycket med mig idag- som jag inte fattade. Men den lyckades jag bryta efter 30-60 min och allt var som vanligt.

Don-don fortsatte med sin matchmaking mellan mig och rikrik. När jag äntligen halvt bestämt mig för att jag skulle ta i tu med rikrik grejen så sa Don-don ur tomma intet att rikrik har tjej. HAPP... då sket det sig.


Åsa ringer sedan och berättar att vi måste tillbaka till sjukhuset för att göra ett jävla bajsprov. Hur kul på en skala låter inte det? TOTALT JÄVLA VIDRIGT skulle jag vilja säga.

Lyckades ta en paus då jag ringde mamma för att få lite moderlig kärlek, men hon bara skrattade åt hela min dag och sa angående rikrik att du kan ju inte gifta dig med honom ändå, du åker ju om 5 månader. Vem har sagt något om att gifta sig? Jag pratar om spana, och det är definitivt roligare att spana på någon utan tjej.


När jag väl kommer tillbaka till köket skickar de mig därifrån och jag smiter till Åsa. Där sätter de mig i jobb (tack gode gud) och som en skänk från ovan är jag på lyckligt humör när jag kommer tillbaka till jobbet efter middagen.


På något vis som jag inte riktigt hängde med på så dök Rikrik upp vid min sida i mitt extremt uttråkade tillstånd (har knappt funnits något över huvud taget att göra på jobbet i dag) och Don-don fortsatte med sin matchmaking. Han föste över Rikrik till mig och sa jag jobbar, kan inte prata så ni ska prata. Så vi gjorde det, fick veta att Rikrik var 21 år och han undrade varför jag var så mörk under ögonen (tack för den kommentaren) om jag hade druckit och därför sovit lite. Sen började Don-don att prata om alla hjärtans dag och han undrade vad Rikrik skulle göra. Jag hängde inte riktigt med på vad de pratade om där, men Don-don pushade på både mig och Rikrik och det finns en risk att jag nu ska vara med Rikrik på alla hjärtans dag.


Jag är trött och sliten som ett djur. Min rygg gör fortfarande ont efter helgens äventyr.

Skriskorbanan i köket idag med mina converse gjorde inte saken bättre.

Som pricken över i:et så fattas nu bara att det är en kackerlackssvärm i min säng eller att balkongen rasar när jag går ut- då ger jag upp. På allvar, sätter mig på första planet hem och går aldrig ut igen. Har dessutom öppnat min sista dosa idag.


Jag är inte bitter eller något, jag kan bara inte förstå hur sådana dagar kan förekomma. Varför inte ha LITE otur någon gång ibland i stället för hela dagar som denna?

puss
/rabbit


RSS 2.0