En galen helg!

Två lediga dagar i dubai har resulterat i årets jävla träningsvärk,en del sol och massa whiskey. Torsdag kväll när vi slutade så blev det fest med våra vänner från Nepal, självklar bestod kvällen av whiskey och dans. Karin håller nu mera i danslektioner, i gengäld ska Pradip lära oss dansa indisk dans;P. Kvällen avslutades med att fyra stycken lätt påverkade människor hoppade i poolen runt fyra tiden, gissa vilka två av dom var? 

Fredag morgon och vi var trötta!!! HR killen ringer och väcker oss för vi ska ju ut i öknen med han å några av hans vänner. De hämtade upp oss vid hotellet och vi upptäcker fort att han som kör röker något mycket speciellt, en slags mini pipa med pulver taget från en burk som han sedan röker 2 bloss på. knark?

dem 2 killar vi möter upp på plats, är sådana som i vanliga fall springer runt i sheik dräkter, så det var rätt kul att se dem i världens crosskläder. dem körde som galningar, åsa flög som en vante med benen uppe i luften åtskilliga gånger. (såg mycket roligt ut bakifrån) 

Vi var ute i öknen och körde runt i 7 timmar, vi såg KAMELER som var ute och tog en promenad, utan ägare (alltså vilda!).
Avslutade kvällen med mat och magdans i ett camp i öknen. 

Lördag: Vi hamnade på stranden efter en del om och men, solade och karin och jenny badade och fick några araber efter sig. tuff som jenny är sa hon till dem. Fuck off, we do NOT want to talk with you, leave us alone! och de säger tillbaka russian? idioter.
vi hamande sedan hemma hos Hr killen (som vi nu vet heter wayed- eller liknande) och tittade på wanted, åsa drack whiskey och sedan blev det libanesisk mat på Al Mallah. trevligt värre.
kom hem, gick och lade oss och det hela slutade med att vi hamnade på fest hos pradip med whiskey och coca cola igen. vi har nu spikat danslektionerna till torsdag kväll runt 1 på natten i vårat rum.

bilder kommer från helgen. =)
puss åsa och karin

Kommentarer
Postat av: jimmy

jtna läget..skönt att ni har d ganster...men lagar ni någon mat ? lr krkökar ni bara.. kram jimmy å edsbacka

2009-02-01 @ 20:31:12
Postat av: maria strandberg

hallå. åsa dags att uppdatera. allt bra? puss

2009-02-12 @ 19:46:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0