midsommar helgen

I torsdags natt bokade jag en biljett till stockholm. Vilket resluterade i en mycket trevlig helg med Linn.
Det första jag lyckades med var att glömma min ryggsäck på tunnelbanan. Men en vänlig själ hörde av sig och sa att hon hade min väska och att jag kunde hämta den dagen efter.
Toklycklig men utan några saker fick jag låna en klänning (m.m) av Linn och kvällen började. Vi åkte ut till Kickis kompis Linnéa, käkade och pratade kvällen lång. Mycket trevligt! Vid ett kom Kickis bror och hämtade oss, eftersom att Kicki och hennes familj skulle till Grekland dagen efter. Jag och Linn drog till Bosön på Lidingö. Där Linns bror Jesper och hans kompisar hade fest. Det var en rolig fest. Vi hamnade på bryggan, sedan försvann Linn och en mycket full Matte kom och la sig på bryggan för att sedan spy några liter... Trevligt.
Love lyfte även upp Linn för att kasta henne i vattnet, då försvann hennes sko. Hon är säker på att den hamnade i vattnet och Love fick skulden för det. Så barfota blev det för hennes del.
När alla skulle sova trängdes vi ihop i ett lusthus, 15 pers som låg överallt. Jag hade tänkt att sova på golvet, men Linn propsade på att jag skulle sova i sängen. Så det var jag, Jesper, Ludde och någon tjej som skulle trängas.
Vet inte hur många gånger jag vakna av att man hackade tänder. Vid 7 vaknade Matte och han väckte alla med sitt prat. Kommer inte ihåg vad som sas men det var roligt.
Linn kom och kröp ner med oss i sängen då tjejen försvunnit. Mysigt. haha.
Vi stack senare till Linns stuga och spenderade resten av dagen där. Fick ett rätt konstigt samtal av tjejen som hade min rygga. Öhm du... Det har hänt en rätt konstig grej med din väska... Jag glömde den hos min pojkväns föräldrar, så han tog den och sen blev han jagad av securitas och polisen kom och grep honom... Så min pojkvän sitter i häktet och din väska är hos polisen på kungsholmen... Öhm, haha okej. Tack så mycket.
Efter det ringde jag polisen för att styra upp det hela som var rätt konstigt. Polisen hade lite problem med hela denna historia och jag sa att, jag vet att detta låter sjukt, men det enda jag vet om den här historien är vad tjejen sa till mig. Jo, det är en enda stor soppa det här, men vi kan inte lämna ut den på en gång eftersom killen blev gripen. Så du måste beskriva den exakt och berätta vad du hade i den.
Allt lugnt i alla fall, jag fick min rygga efter ett tag.
På tåget hem sov jag som en stock. När vi var framme i Hudik blev jag väckt av tjejen som satt brevid mig. Jag var helt hundra på att det var Hibben, så jag såg nog rätt förvånad ut för hon sa, men oj vad du måste vara trött. Du får åka hem och fortsätta och sova. Det enda jag lyckades få ur mig var öööh. Det tog mig fem minuter innan jag insåg att jag borde ha sagt tack.

Idag har jag varit aktiv. Victor sågade ner rosenbuskar som jag sedan körde bort med fyrhjulingen till våran brännplats. Sedan kom min bror på att vi skulle ha en fridfull stund på sjön. Så vi hämtade våra fiskespön och åkte ut. Men det blev allt annat än fridfullt. När vi kommit en bit ut i vattnet och fiskat en stund, la motorn av. Gång på gång på gång.
Så Victor blev förbannad och började ro. Då gick våran lagning av åran sönder (den var i två delar innan vi lagade den) och Victor fick migrän. Sjukt förbannad sa han åt mig och ro. Jag som var på mycket glatt humör började genast ro, för att sedan bli iväg skickad för att vi, som min bror uttryckte det: "har kommit 3 MILLIMETER PÅ EN KVART!!" Enligt mig kom vi nog minst 10 meter i alla fall.
Han tog tillbaka årorna och började ro, för att sedan sätta mig på det och blev förbannad ännu en gång, för att det gick för sakta. Det slutade med, efter en hel del svordomar från hans håll, att vi stakade oss in nästan hela vägen med en åra.
Därefter sa han "lämna motorn, jag skiter i om någon snor den, de kommer bara att ångra att de snodde den där skithögen i vilket fall."
Ingen fisk blev det heller.

Min yngste bror har gjort mig medlem i hans spion och agent klubb dessutom. Efter flera namnförslag från min sida, som han tyckte var löjlig heter jag nu "det gröna laser klotet".
Alla andra medlemmarna i vår familj fick välja spionnamn själv så nu heter de, Stora tvrutan, Sixten, Mystiska svärdet, Mr V och fantomspöket.

I morgon är det dags för ö-vik. Bilen har återuppstått ännu en gång med hjälp av vår käre granne. Dör bilen under färden upp tänker jag köra ner den i sjön och sedan gå resten av vägen.
Jag börjar bli nervös inför Ö-vik. Har varit nervös hela tiden i Stockholm, med tanke på alla människor som var runt mig som jag inte kände och nu börjar det om igen. Jag hoppas bara att jag inte förstör liften eller matförgiftar någon backhoppare av nervositet. Hur ska man förklara för 300 norska backhoppare och landslaget att, jag är rätt nervös och blyg, därför råkade jag matförgifta er?... Skulle vara pinsamt.

Puss

b is for brutus

jag och tini var och crousa runt i kväll. ut på hölik och "poppade" till vad rix fm och megapol hade att erbjuda. hörde fairytail 3 gånger. där fick man sin årliga dos.
sen blev det bockarna, aka böcks, som egentligen heter tre bockar. jag var chaffis, vad gör man inte för sin bror?
träffade en hel del människor jag inte sett på väldigt lång tid. vissa var det roligare att träffa än andra... men... det blev lite chockartat kan man säga tror jag. var inte riktigt beredd på det. men mötet var sig likt.
ska sluta prata gåtor nu.
stefan fyller 21 i morgon så då blir det uppvaktning. =D

hemma igen

så nu har vi lämnat vårat kära dubai. vilken otrolig resa.
männsikorna vi träffade där nere var one of a kind. jag hoppas att vi träffar dem igen.

jag har funderat på om denna blogg borde stängas ner nu när dubai resan är slut.
men eftersom att vi är splittrad återigen mina vänner så kanske den ska stängas när sommaren är slut... ska fundera på det. jag gör ju inte särskilt mycket om dagarna nu, så en blogg kanske kan vara ett bra tidsfördriv. att skriva om allt häpnandsväckande jag gör om dagarna.

så let's go... en fråga till allmänheten, hur kan man vara lycklig, olycklig och må dåligt på en och samma gång?

låten för dagen får bli my girl med the temptations. lyssna och lär.

RSS 2.0