villa, volvo och vovve?

nu javlar borjar de handa saker har! sjalvklart sa haller sig skotsamma ld utanfor och bara njuter av att fa skratta skadeglatt over pinsamma moten i kafeterian. I lordags var vi pa fest hos varan japanska kock och det var mycket trevligt. nar vi kom dit sa fanns det massa mat sa vi at och sedan var det dags for tequila(asa har inte vackar minnen av det, men de gick ovantat bra), ol och wiskey. japanerna var ena javlar pa att dricka. feter nan timma sa satt karin ute pa balkongen och hanglade med rikrik. rikrik var nog den fullaste pa stallet och blev ihalld massa vatten, kunde inte sta med hangla kunde han verkligen! asa fick bara ut honnom till taxin och sedan upp till hans lagenhet. nar hon sedan sokte karin sa hittade hon dom hanglandes utanfor rummet:P(tummen upp). blev mycke dansande pa festen och den som dansade met var den japanska kocken. asa hade fullt upp med att forsoka fa en av dom japanska killarna att forsta att hon INTE VAR INTRESERAD! men han ville inte riktigt forsta forran hon blev lite arg. karin bara njot hela kvallen och levde livet. hon fick sig en karleksforklaring av en gift 35aring.

Idag var en kul dag uppe i sushi koket, asa ar den enda som kommer ihag vad som hant och far beratta for var och en vad dom gjort under kvallen. roligast var nog nar hon sa hogt att rikrik hanglat me karin hela kvallen och ando blev arg pa han tills det blev forklarat att karin VILLE!!!! blev en valdigt interesant middag... karin, rikrik och asa. karin och rikrik kunde knappt tilla pa varander utan att rodna sa dom pratade bara med asa som inte kunde sluta bli att fnissa. Karins enda ord fran kvallen ar att hon trivdes som fisken i vattnet och skulle garna stannat pa balkongen for evigt.

ikvall tar vi det lungt... pa torsdag blir det safar i med alla praktikanter pa hotellt.

puss puss fran oss!

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahaaha!!! Ni är ju för underbara tjejer:D Grattis får man väl säga då karin! Men varför den tryckta stämningen?! hihihihihi GULLE :) Vad hände med ombytet? Karin blev LD och LD blev lugn? hmm, börjar undra om allt verkligen står rätt till i arabland? ;)



KOMHEM NU!!!!!!! PUSSPUSS SAKNAR OCH ÄLSKAR ER!!

2009-03-24 @ 15:09:18
Postat av: Ämli

haha underbart flickor!!:D Nu är det alltså officiellt att karin är otrogen mot linn?;) tycker ni ska ta och komma hem nu!! Massa kärlek! pusspuss

2009-03-27 @ 08:15:10
URL: http://erikssonemelie.webblogg.se/
Postat av: karin

hahaha nu ar ju knappa ni. jag sager inget mer an sa. haha men jag trivs kan man val saga, jag klagar da inte. xD

2009-03-27 @ 19:48:25
Postat av: Kicki

Haha självklart trivs du Karin!!!!

2009-03-30 @ 11:22:43
URL: http://kickiskrypin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0